haringparty helpt raalter gezinnen

Gezinnen uit Raalte die het financieel niet zo makkelijk hebben, daarvoor gaat de organisatie van de Raalter Haringparty zich inzetten. De Haringparty vindt plaats bij Grand Café Neuf in Raalte.

Op donderdag 6 juni, als de nieuwe haring aan wal wordt gebracht, kunnen de bezoekers van deze haringparty tegelijkertijd hun plaatsgenoten steunen door een kaart te kopen en het geld dat wordt opgehaald wordt overdragen aan Stichting De Kern. Deze organisatie helpt onder meer in Raalte mensen met problemen die ze zelf niet kunnen oplossen. De kinderen uit deze gezinnen, daar gaat de organisatie aandacht aan besteden. Van de kaarten die nu te koop zijn, gaat een percentage naar de stichting. Er zijn 150 kaarten beschikbaar.

“Bezoekers van de Haringparty zijn welkom tussen 18.00 uur en 18.30 uur, iets later dan vorig jaar,” aldus Peter Walter, een van de organisatoren “In de hoop dat ook met name de middenstanders en het bedrijfsleven gelegenheid hebben om de party te bezoeken.”

Rond 18.30 uur is de opening. Een half uurtje later wordt het vaatje met nieuwe haring gepresenteerd. Rond 20.30 uur begint de veiling. Die moet nog meer geld opbrengen voor het goede doel. Het vaatje wordt als eerste geveild, waarna er nog enkele kavels volgen. In principe mag iedereen die wil een kaart kopen voor de Haringparty, maar Walter benadrukt dat het wel mooi is als de bezoekers dan ook daadwerkelijk bereid zijn de portemonnee te trekken om zo het goede doel te helpen.

Kaarten zijn te bestellen bij Jean Lemmen (06-10930803), Peter Walter (06-22693811) en natuurlijk bij Grand Café Neuf op de Plas in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.