guus meeuwis op stoppelhaene

“Het is alweer tien jaar geleden dat het Stöppelveld (het centrale evenemententerrein op de Domineeskamp) in deze formatie (buitenpodium, Sallandse herberg en feestfabriek) is opgezet en dat willen we vieren!” aldus Stoppelhaene voorzitter Paul Wittenhorst. Het thema dat dit jaar centraal staat tijdens het donderdagavond programma in Raalte is dan ook: feest. “En als je dan gaat bekijken welke artiest er het beste is in het bouwen van een uitzinnig volksfeest, kom je al gauw bij Guus terecht.”

De organisatie zal de feestelijke line-up op korte termijn verder aanvullen. De kaartverkoop voor het muziekprogramma, op donderdag 29 augustus, start op vrijdag 25 mei 2013.

Dat het optreden gegarandeerd anders wordt dan voorheen is nu al duidelijk: met zijn negende studioalbum dat op 10 mei is uitgebracht, heeft Meeuwis weer volop inspiratie om er een ongekend feest van te maken. Het Kan Hier Zo Mooi Zijn is een muzikaal verrassend, energiek feel-good album. In tegenstelling tot bij hun voorgaande albums, doken Guus en zijn band dit keer onbevangen en zonder plan van aanpak de studio in. Die ontspannen benadering heeft goed gewerkt: het ene na het andere verrassende en originele liedje kwam er uit.

Guus zorgt donderdagavond 29 augustus voor een vrolijke nieuwe sound, inclusief natuurlijk enkele alom bekende meezingers.

De kaartverkoop voor het muziekprogramma op donderdag 29 augustus start op vrijdag 25 mei bij Schulten Lederwaren in Raalte. Ook kunnen er kaarten gekocht worden via staging2.stoppelhaene.nl. Voor kinderen tot en met 14 jaar kost een entreekaart 10 euro in de voorverkoop (avondkassa 15 euro), voor bezoekers vanaf 15 jaar kost een ticket 20 euro in de voorverkoop (avondkassa 25 euro). Wie verzekerd wil zijn van een kaartje, moet niet tot de laatste dag wachten. Voorgaande jaren waren de kaarten geregeld voortijdig uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.