gewonde bij botsing op transformatorhuis

Een automobilist is woensdag aan het eind van de middag gewond geraakt toen hij met zijn auto op een transformatorhuisje botste. Dat gebeurde op de kruising Sallandsweg/ IJsseldijk N337.

De auto kwam uit de richting van Olst en moest volgens onze collega’s van IJsselnieuws uitwijken voor een voertuig voor hem. Hierbij heeft hij vermoedelijk een ruk aan het stuur gegeven. Volgens ooggetuigen leek het alsof de bestuurder het gaspedaal intrapte in plaats van de rem.

De auto ramde twee verkeersborden en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een transformatorhuisje. De persoon is, met ondersteuning van de brandweer, door het ambulance personeel bevrijd. De verkeersongevallen analyse onderzoekt het ongeluk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.