geslaagde disco avond sv raalte

SV Raalte heeft een geslaagde disco avond verzorgd voor de smurfen/welpen, F, E, en D pupillen. Zaterdag 4 mei was de nieuwe kantine van SV Raalte voor een deel omgetoverd tot feestlocatie met blauw-witte slingers en ballonnen, een rookmachine en lichteffecten.

Tijdens het feest werd ingespeeld op de verschillende leeftijden van de jeugd qua spelletjes en muziek. De hapjes werden verzorgt door Robert Wielandt en waren een groot succes voor elke leeftijd. Ook draaide dj Kevin even Kabouter Plop en K3 toen de welpen en F teams er waren.

Al snel kwam het internet fenomeen “Harlem Shake”: iemand danst een paar seconden in zijn eentje en dan komt er een overgang naar alle dansende mensen die rare bewegingen maken. Dit gaf veel humor. Ook Gangnam Style van zanger PSY en andere bekende top 40 hits bleven populair.

Andere kinderen vonden het heerlijk om zich te laten vallen op de grote zitzakken die er voor het loungen waren neer gezet. Vanaf 20.00 uur kwam de E en D pupillen langzaam binnen en kon het serieuze dansen beginnen. Natuurlijk waren er veel jongens, maar SV Raalte heeft ook veel meiden bij de club. Er waren dus genoeg meiden die jongens om verkering vroegen en met elkaar giebelden.

Elkaar kennen en gekend worden, dat is altijd belangrijk geweest bij Raalte. Tijdens activiteiten naast de voetbal kwam dat ook weer naar voren. Veel ouders, leiders en trainers bleven aanwezig om met elkaar over andere zaken te praten. Een echte familievereniging.

Wil je je kind ook laten kennis maken met SV Raalte voetbal, bel gerust om een keer vrijblijvend mee te trainen, telefoonnummer: 0572-352720.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.