geen podium kevin leuven in hengelo

Het ging daarvoor goed. Leuven wist eerder de problemen te omzeilen. Hij wist vallende motoren te ontwijken, die in de eerste bocht in de problemen waren gekomen. Na een herstart wist de coureur van de vierde naar de tweede plek op te klimmen.

De jacht op de nummer één begon. Het gat was half gedicht, toen Kevin door de gebroken schetsplaat de strijd op moest geven. Daarmee werd de jacht verijdeld door een technisch defect. De coureur was enorm teleurgesteld en sprak van overmacht.

Volgende week gaat hij in Oss op zoek naar een beter resultaat. De tweede wedstrijd van het ONK vindt plaats op Tweede Pinksterdag op het circuit Paalgraven in Oss.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.