geen extra kaarten volendam eagles

Go Ahead Eagles krijgt geen extra kaarten voor de returnwedstrijd op zondag 26 mei in de derde ronde van de Jupiler Play Off’s tegen FC Volendam. FC Volendam krijgt van de plaatselijke autoriteiten geen toestemming om Go Ahead Eagles extra kaarten te geven.

Go Ahead Eagles houdt een verplichte buscombi. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt tot 400. Go Ahead Eagles heeft in overleg met de Supportersvereniging en de Supportersraad besloten om in eerste instantie alleen combikaarten te verkopen aan uitkaarthouders, die in het afgelopen seizoen tenminste vijf uitwedstrijden met de combi hebben bezocht.

Wie voldoet aan dit criterium en mee wil naar FC Volendam-Go Ahead Eagles, kan zich opgeven tot en met woensdag 22 mei, 16.00 uur. Indien na deze eerste voorverkoop niet alle kaarten voor de buscombi verkocht zijn, hebben de overige houders van een uitkaart de kans zich in te schrijven en uitsluitend vanaf het moment dat wij dit op onze website communiceren. Tot op heden hadden zich al mensen ingeschreven, terwijl de inschrijving nog niet open was. Deze inschrijvingen worden niet in behandeling genomen. Alleen de mails die na plaatsing van dit bericht op de website (facebook) bij ons binnenkomen, worden in behandeling genomen.

De uitwedstrijd tegen FC Volendam op zondag 26 mei begint om 16.30 uur. Een buscombikaart (reis en toegangskaart) kost € 25,00. Uitkaarthouders die tenminste vijf keer dit seizoen gebruik hebben gemaakt van een combireis dienen zich (uiterlijk op woensdag 22 mei, 16.00 uur) per mail aan te melden bij Go Ahead Eagles (uitwedstrijden@ga-eagles.nl) . Vermeld in uw mail uw naam en het nummer van uw als uitkaart geregistreerde (S)CC. Wij zullen alle aanvragen controleren op het aantal keren dat de aanvrager gebruik heeft gemaakt van een combi in het seizoen 2012-2013. Daarna ontvang je een bevestiging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.