gammas rondje voor t huis voor hospice

“Het wordt een prachtige recreatieve fietstocht voor dames (erg leuk om eens samen met buurvrouwen, collega´s en vriendinnen te doen) door het prachtige Vechtdal” zegt Hendrik Jan Janssen die, samen met vriendenpenningmeester Aad Kolthof, tekent voor de organisatie.

“We hebben een hele mooie route van bijna 100 km uitgezet. Het gaat hierbij niet om hard fietsen of het eerste aankomen maar het is een recreatieve tocht waarbij je onderweg kunt genieten van het mooie Vechtdal. Na elke 15 – 20 km is er een stopplek waar de deelnemers even kunnen uitrusten, wat kunnen eten of drinken en er eventueel ook nog wat interessants te bekijken is voordat zij weer verder fietsen. We starten vanaf 08.00 uur en gaan er vanuit dat tegen 18.00 uur iedereen weer binnen is. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de deelnemers onderweg goed verzorgd worden. Ook hebben we een ‘pechploeg’ op de route die iemand met een lekke band weer snel op weg helpt.

Deelnemers betalen € 10 aan inschrijfkosten en het is verder de bedoeling dat zij zichzelf voor deze tocht laten sponsoren door familie, vrienden, bedrijven en/of bekenden. Op deze manier willen we met elkaar een mooi bedrag bij elkaar fietsen voor de Vrienden van hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg” aldus Hendrik Jan.

“GAMMA Hardenberg heeft zich aan deze tocht verbonden als hoofdsponsor en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Ook het Boomstamrestaurant is sponsor en zal als startlocatie gaan fungeren”.

Gerrit Jan Smit, voorzitter van de St. Vrienden van het Hospice, is enthousiast over deze sponsortocht. “Wij zetten ons als Vrienden in om het jaarlijkse exploitatietekort van het hospice van zo’n € 25.000 af te dekken. We moeten dus voortdurend acties voeren om die middelen bij elkaar te brengen. Zo bracht het klaverjastoernooi vorig jaar ruim € 6.500 op en we hopen met deze gezellige fietstocht ook weer op een mooie opbrengst”.

Hebt u ook zin om mee te fietsen? Aanmelden kan nog steeds!

Stuur een mailtje naar inforondje@gmail.com of bel met Hendrik Jan op 06-51775975.

Bent u zelf geen fietser maar een volger (volgen kan via ons twitteraccount @RondjevoortHuis), is er niemand bij u langs geweest met de vraag om te sponsoren, maar draagt u het hospice wel een warm hart toe? Steun dan het hospice door een gift over te maken op bankrekeningnummer 15.77.14.608 t.n.v. Vrienden van Hospice ’t Huis aan de Vecht o.v.v. “GAMMA’s Rondje voor ’t Huis”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.