ga eagles zorgt voor onweer in venlo

GA Eagles begon goed de eerste tien minuten. Een aantal goede kansen hadden al voor een vroege openingsgoal kunnen zorgen voor de ploeg van Ten Hag. Echter gebeurde dit niet, en VVV bleef op de counter spelen. Met een goed schot van Ammi wist VVV zelfs nog de beste kans te krijgen. GA Eagles speelde erg verzorgd, maar wist echter niet de voorsprong niet te pakken in de eerste helft.

In het tweede bedrijf was hetzelfde spelbeeld. GA Eagles maakte het spel, en VVV stond met tien man voor hun keeper Mäenpää, die nog de nodige ballen uit zijn goal moest halen. Na een uur spelen werd spelmaker Yannick Wildschut gebracht bij de uitploeg. Ook dit maakte geen verschil. GA Eagles wist zelfs nog de 1-0 voorsprong te pakken. Xandro Schenk kon volledig vrij inschieten na een scherpe corner van Deniz Türüc. VVV-Venlo lette totaal niet op de huurling van Ajax, die hem op zijn beurt makkelijk in de hoek schiet. VVV-Venlo wist geen kansen meer te creëren om een uitgoal te maken, en zo zegevierde GA Eagles voor de derde keer dit jaar een winst op Eredivisionist VVV-Venlo.

Aankomende zondag is de return. Dan wordt er gespeeld in de Koel in Venlo. Go Ahead Eagles verdedigt dan de 1-0 voorsprong.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.