fred dijkgraaf wesepenaar van het jaar

Koninginnedag 2013 gaat vanwege de troonswisseling de geschiedenisboeken in, maar Wesepenaar Fred Dijkgraaf heeft ook nog een heel andere reden om dit jaar nooit meer te vergeten. Tijdens de Koninginnenachtviering in het Wapen van Wesepe werd hij namelijk benoemd tot Wesepenaar van het Jaar.

Alle verenigingen uit Wesepe mochten vooraf mensen nomineren voor de felbegeerde titel ‘Wesepenaar van het jaar’. Hans van Tartwijk, voorzitter van de Zomerfeesten Wesepe, vertelt dat meerdere verenigingen Fred nomineerde voor de titel.

Fred is met zijn creatieve ideeën actief bij meerdere verenigingen en activiteiten in het dorp Wesepe. Hij zet zich onder andere in voor de muziekvereniging, Zoekt Elkander Op, decorbouw, de Kerstmarkt, het Weseper Erfgoed en het klootschieten bij Labor. “Kortom: Fred kom je overal tegen. Vraag Fred en hij komt helpen”, aldus Hans van Tartwijk.

Als Wesepenaar van het jaar krijgt Fred een aantal privileges. Zo wordt hij tijdens het kermisweekend van 16, 17 en 18 augustus in het zonnetje gezet en hij krijgt een eigen straatnaambord op het gazon voor de Klompenmaker. Daarnaast komt op het dorpsplein een tegel met zijn naam erop op de ‘Walk of Fame’.

Wesepe kan terugkijken op een geslaagde koninginnenacht. Na het kijken van de afscheidstoespraak van Koningin Beatrix speelden de bezoekers het spel ‘Petje op, Petje af’. Quizmaster Dennis Assink legde het publiek een aantal pittige vragen voor, waarna Frank Grotentraast en Jurgen Rechterschot op ludieke wijze twee mogelijke antwoorden uitbeelden. Na de bekendmaking van de Wesepenaar van het Jaar barstte het feest los dat doorging tot in de late uurtjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.