fotos bevrijdingsfestival overijssel

Het bevrijdingsfestival Overijssel zit er weer op. Deze prachtige zonnige dag en de gemoedelijke sfeer maakte de 23e editie van het bevrijdingsfestival een prachtig feest. Onze fotograaf Johan Bokma maakte de volgende fotoreportage. Meer foto’s zijn te vinden op zijn website: http://staging2.johanbokma.nl/bfo2013-.html

De politie zegt dat de festiviteiten rondom Bevrijdingsdag 2013 in Zwolle goed zijn verlopen. Pas in de loop van de avond ontstonden er wat opstootjes door overmatig alcohol gebruik. In totaal werden er zes mensen aangehouden voor belediging, drugsbezit, dronkenschap en vernielingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.