fietsbingodauwtraptocht olst trekt 200 fietsers

Onderweg was er een koffiestop met krentenwegge bij de Grote Ezel en muzikale omlijsting van gitarist Hans Payens. In de feesttent op sportpark Overwetering werd de bingo, na de lunch, voltooid en werden de prijzen door de bingogetallen bepaald.

De hoofdprijs was voor Frans van de Goorbergh, die de door Tweewielercentrum Logt beschikbaar gestelde fiets in ontvangst mocht nemen.

Sportclub Overwetering ziet wederom terug op een geslaagde fietstocht en bedankt de vele sponsoren voor de door hen geleverde prijzen en levensmiddelen.Met name Tweewielercentrum Logt wordt bedankt voor de 10 jaar dat zij de hoofdprijs ter beschikking hebben gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.