Home / archiefcentraal / feyenoord wint van ajax in olst

feyenoord wint van ajax in olst

Vrijdagavond werd voor de vijfde keer de wedstrijd tussen Ajax- en Feyenoord-supporters van Sportclub Overwetering gespeeld op Sportpark Overwetering. De ruststand in de spannende en gelijkopgaande wedstrijd was 2-0 in het voordeel van Ajax. De wedstrijd eindigde in 3-3.

Na het nemen van strafschoppen trokken de spelers van Feyenoord aan het langste eind en zij mochten de FA (FeyenoordAjax)-cup in ontvangst nemen. En zo wint Feyenoord toch nog iets dit seizoen, dankzij Olst (schrijven jullie even mee in Rotterdam?).

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.