feestlift tekent platencontract bij holliwood

De feestact Feestlift uit Wijhe heeft een platencontract getekend bij ‘Holliwood Records’. Dit label richt zich volledig op artiesten die onder contract staan bij de Van Hoevelaak Entertainment Group. Andere artiesten op dit label zijn onder andere Dean Saunders en Gino Graus.

Frank en Marco uit Wijhe vormen samen het duo Feestlift. Met hun onuitputtelijke enthousiasme behoren ze tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast vele covers brengt het duo ook regelmatig eigen singels uit die door verschillende radiozenders gedraaid worden.

Deze week komt de vijfde single van Feestlift uit ‘Ik zie ze vliegen’. Net als de eerste vier singles is ook dit nummer weer geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.