expositie karin rass in boerderij strunk

Karin Rass exposeert tot en met 30 juni haar fotografiewerk in Boerderij Strunk in Raalte. Karin is opgegroeid, dicht bij de natuur, waar zij ook veel te vinden was. Enkele jaren geleden is Karin zich gaan verdiepen in het fotograferen met spiegelreflexcamera. De onderwerpen waar zij haar lens opricht zijn onder andere Flora, Fauna en alles, wat daar mee te maken heeft.

In haar vrije tijd is zij veelal met haar fototoestel in natuurgebieden in Nederland te vinden, maar ook dicht bij huis in haar eigen tuin, schiet Karin menig plaatje. Verschillende werken van Karin hangen in het Anna Huis. Ook geeft zij regelmatig presentaties op diverse locaties. Voor informatie: karin.rass@gmail.com

Boerderij Strunk is iedere zaterdag en zondag geopend vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Laatste volle weekend van de maand gesloten, entree 1 euro, donateurs gratis op vertoon van pas, groepen op afspraak. De expositie loopt van 5 mei tot 30 juni.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.