Home / archiefcentraal / examens van start op carmel college

examens van start op carmel college

Op het Carmel College Salland in Raalte zijn maandagmiddag 13 mei de examens begonnen. Om 13.30 uur zaten de leerlingen klaar in de gymzaal van de school. Leerlingen van het vwo begonnen met hun examen Nederlands, de havo-leerlingen met Management en Organisatie en de vmbo-leerlingen met Frans.

De examens gaan nog door tot en met woensdag 29 mei. De leerlingen zullen op donderdag 13 juni te weten komen of zij geslaagd zijn of niet. Op 28 juni zal iedereen die is geslaagd zijn of haar diploma ontvangen. Aansluitend zal feest gevierd worden in De Leeren Lampe op het examengala.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.