examens van start op carmel college

Op het Carmel College Salland in Raalte zijn maandagmiddag 13 mei de examens begonnen. Om 13.30 uur zaten de leerlingen klaar in de gymzaal van de school. Leerlingen van het vwo begonnen met hun examen Nederlands, de havo-leerlingen met Management en Organisatie en de vmbo-leerlingen met Frans.

De examens gaan nog door tot en met woensdag 29 mei. De leerlingen zullen op donderdag 13 juni te weten komen of zij geslaagd zijn of niet. Op 28 juni zal iedereen die is geslaagd zijn of haar diploma ontvangen. Aansluitend zal feest gevierd worden in De Leeren Lampe op het examengala.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.