eredivisie lonkt voor go ahead eagles

Go Ahead Eagles heeft de finale van de play offs om een plekje in de eredivisie bereikt. Zondag werd in Venlo met 0-3 gewonnen van VVV. Omdat Eagles donderdag ook al van VVV won (0-1), heeft het nu de finale van de play offs bereikt. Is de ploeg van Erik ten Hag ook de winnaar van dat duel, dan speelt Eagles volgend jaar in de Eredivisie.

Met een bomvol uitvak, heel wat supporters reisden mee naar het zuiden des lands, was het aan de spelers van Eagles om de voorsprong die donderdag in eigen huis was opgebouwd, te verdedigen. Na een kwartier spelen was het Antonia die de score opende voor de bezoekers.

VVV werd toen voor een onmogelijke klus gezet: Drie keer scoren. Het lukte de Limbo’s niet één keer. Sterker nog: Vlak voor tijd maakte Promes er nog 0-2 van en was het Marnix Kolder die de 0-3 scoorde. Door de nederlaag tegen Eagles degradeert VVV naar de Jupiler League.

Komende week speelt Eagles in twee duels tegen Volendam om een plekje in de hoogste competitie van Nederland. Volendam won zondag met 3-1 van MVV.

Eagles krijgt de kans om de grootste pijnbank van Volendam te worden. Eerder hield de ploeg van Ten Hag de club namelijk van de titel af, door het slotduel van de comptetie van Volendam te winnen met 3-1. Aanstaande week ontmoeten beide teams elkaar nog twee keer. Lukt het Eagles om terug te komen in de Eredivisie? Sinds 1996 speelt Eagles in de eerste divisie.

De wedstrijden worden donderdag en zondag gespeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.