Home / archiefcentraal / eerste kbo heino voorjaarsbuitenactiviteit

eerste kbo heino voorjaarsbuitenactiviteit

De organisatie mocht in de namiddag 40 KBO-leden ontvangen in het Infocentrum. Of ze nou wel of niet goed ter been waren, er was voor iedere deelnemer wat wils. Na het welkomstwoord kon men kiezen voor een wandeling naar het bijzondere natuurgebied rondom de voormalige steenfabriek Fortmond.

Daarbij kregen de deelnemers begeleiding van een enthousiaste en kundige gids. Ook was er een samengestelde steeds wisselende thema-presentatie met een aansluitende bezichtiging van een tentoonstelling naast het infocentrum.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.