Home / archiefcentraal / eerste crossloop door eikelhofse bossen

eerste crossloop door eikelhofse bossen

De eerste Crossloop, georganiseerd door Oranjevereniging Eikelhof, door de Eikelhofse Bossen is gehouden op zaterdag 11 mei. Er werden drie verschillende afstanden gelopen. De prijsuitreiking vond plaats in een draaiende kermismolen.

Door meisjes onder de dertien jaar werd een afstand gelopen van 2300 meter. De winnaar van deze afstand was Brest van Kempen uit Olst. Op de 4800 meter won Inge Kolkman in de categorie vrouwen. Bij de vrouwen 40+ won Ineke Koerhuis. Oxo van Kempen won op deze afstand bij de mannen. Mannen 40+ werd gewonnen door Corné van Kempen en de mannen 50+ werd gewonnen door Theo Leerkes.

Op de 9600 meter won Jolien Koerhuis bij de vrouwen. Bij vrouwen 40+ op deze afstand won Willie Lozeman. Michiel van Vilsteren werd eerste bij de categorie mannen 40+ en Gerard Lugtenberg won bij mannen 50+.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.