een schone auto voor het goede doel

Praktisch gemak en een nobel doel combineren? Laat dan zaterdag je auto wassen in Heino. Jongeren wassen dan namelijk auto’s op de parkeerplaats van RK Kerk in Heino. De opbrengst van hun actie gaat naar het goede doel: Een school in Oeganda. Nog mooier: Je mag zelf bepalen hoeveel je doneert.

De Oegandese school is ooit begonnen met 5 leerlingen en heeft inmiddels 450 leerlingen. Een geweldig initiatief dat door wil, moet en kan groeien. De school geeft kinderen in Oeganda namelijk een kans op een toekomst. Onderwijs, een dak boven het hoofd, oftewel hoop.

Ook voor de allerkleinste is er nu plek, want begin dit jaar is er gestart met het bouwen van een kleuterschool. Hiervoor is alle geld welkom en hard nodig is.

Op 15 juni komt het Oegandees Kinderkoor (van deze school) naar Heino om het geld op te halen, zodat ook hun vriendjes, vriendinnetjes, streekgenootjes van deze school kunnen profiteren.

Maar goed. Terug naar het verhaal. Zaterdag 4 mei moet je je auto dus even laten wassen op de parkeerplaats van de RK Kerk in Heino. Dat kan tussen 10.00 uur en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.