eagles ontneemt volendam de titel

Go Ahead Eagles heeft er voor gezorgd dat er vrijdagavond geen feest werd gevierd in Volendam, maar in Leeuwarden. De Deventenaren versloegen in de Adelaarshorst tegenstander Volendam terecht met 3-1.

Volendam had genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden. De spanning was van de spelers van de bezoekers af te lezen en ook zeker terug te zien in het spel. Volendam kwam nog wel op voorsprong dankzij een doelpunt van Brandley Kuwas in de dertiende minuut. Maar kwelgeest Marnix Kolder bracht de thuisploeg nog voor rust op voorsprong.

Jarchinio Antonia zorgde in de tweede helft voor de 3-1. Diezelfde Antonia kreeg in het restant van de tweede helft nog twee enorme kansen, maar bracht deze om zeep. Tien minuten voor tijd kreeg voorstopper Vriends nog zijn tweede gele kaart van de avond, waardoor hij het veld vroegtijdig moest verlaten.

Door de overwinning van Go Ahead Eagles is Cambuur Leeuwarden kampioen geworden. De Leeuwardenaren wonnen in Rotterdam met 0-2 van Excelsior. Eagles is op de zesde plaats geëindigd en neemt het in de play-offs op tegen Dordrecht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.