eagles door in play offs nu met fotos

Net als het duel van afgelopen woensdag waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Zowel de thuisploeg als de bezoekers creëerden voldoende mogelijkheden, maar kwamen lange tijd niet tot scoren. Lars Veldwijk was in de tweede helft dicht bij de openingstreffer, maar zag zijn inzet voorlangs verdwijnen.

Niet veel later was het wel raak. Na de overtreding van Josimar Lima in het eigen strafschopgebied op Quincy Promes kon scheidsrechter Tom van Sichem niets anders doen dan de bal op de stip leggen. Dezelfde Promes schoot feilloos binnen vanaf elf meter.

Ook het slotakkoord was voor de talentvolle middenvelder. Op aangeven van Houtkoop schoot de huurling van FC Twente de bal met een volley in de bovenhoek. Vlak daarvoor had invaller Cas Peters de 2-0 al op het scorebord gezet.

De ploeg van trainer Erik ten Hag mag zich na de winstpartij opmaken voor het play-off-duel met Eredivisionist VVV-Venlo. Donderdag 16 mei neemt Go Ahead Eagles het in eigen huis op tegen het elftal van trainer Ton Lokhoff.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.