duo tuitert neemt restaurant in bathmen over

Het koppel bestaat uit twee echte horecadieren: “We werken beiden vanaf ons vijftiende jaar in de horeca; Carlien als gastvrouw en ik als chef-kok,” vertelt Erwin. “Eind jaren negentig zijn we begonnen als zelfstandig horeca-ondernemers.”

Eerst nam het koppel een restaurant over, daarna volgde Café de Baron. “In 2006 zijn we terug naar Bathmen verhuisd, waar we met de Baron Totaal Catering zijn begonnen”. We hebben al enkele jaren de wens weer een restaurant te gaan beginnen en toen Bonanza op ons pad kwam waren we dan ook meteen enthousiast,” vertelt Carlien.

Het restaurant gaat De Heeren van Dorth heten. Het krijgt een ander concept dan het eerdere steakhouse dat op dezelfde plek gevestigd zat. “De menukaart wordt uitgebreider met onder andere seizoens- en biologische streekgerechten. Natuurlijk ontbreken de welbekende steaks en spareribs niet,” vertelt het koppel. “Straks kan je heerlijk genieten van een lunch, diner en van feesten, partijen en zakelijke arrangementen. Daarnaast kun je gezellig borrelen in de nieuwe bar of op het terras.”

Na de overname op 1 mei gaat het restaurant enkele weken dicht om een kleine verbouwing te ondergaan. De exacte openingsdatum wordt in een later stadium bekend gemaakt. “Er staat ons eerst veel werk te wachten met de verbouwing, maar we kunnen niet wachten op de opening.” vertelt Carlien.

Het nieuwe restaurant is te vinden aan de Dorpsstraat 15 in Bathmen. Meer informatie over De Heeren van Dorth is binnenkort te vinden op staging2.deheerenvandorth.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.