drukbezochte eerste dag van de wak

De Week van de Amateurkunst (WAK) ging zaterdagmiddag in het Kulturhus in Raalte van start. De Vertelkring en St. Ceacilia kwamen langs om de expositie en de WAK extra in het zonnetje te zetten. Caecilia trok veel luisteraars met de sfeervolle muziek. Ook de jongeren van theatergroep ‘een plekje op het podium’ trokken veel aandacht als beeldengroep.

Kunstenaars kregen veel kijkers bij hun werken en ook verhalenvertelsters van de vertelkring Sprekend Raalte konden rekenen op veel belangstelling tijdens de eerste middag van de WAK. De schilderwerken, mozaïeken, vinylkunst en foto’s zijn nog de hele week te bezichtigen in de bovenverdieping van het Kulturhuus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.