drie workshops bij de haere in olst

De Haere heeft in het weekend van 1 en 2 juni, drie workshops op het programma staan.

Een klankconcert van Aissatoe de Zwaai vindt plaats op zaterdag 1 juni van 11.00 uur tot 12.30 uur. De klanken van het concert geven ontspanning. Klanken als stem, improvisatie, gong, klankschalen, trommels en stilte wisselen elkaar af zonder oordeel of specifiek doel.

Een meditatieworpshop door Martijn de Kreek zal worden gehouden op zondag 2 juni van 10.30 uur tot 12.00 uur. Martijn de Kreek is leraar trancendente DiepteMeditatie. Bij deze workshop ga je samen mediteren. Met verschillende technieken keer je naar de stilte in jezelf om daar ontspanning te vinden. De workshops zijn voor iedereen geschikt, eerdere ervaring is niet nodig.

Door Guusta Zuurbier wordt op zondag 2 juni van 13.30 uur tot 15.00 uur een workshop Mindful Gelukkig gehouden. Herken je dat je van de ene naar de andere activiteit gaat? Of aan het piekeren bent over wat is geweest of nog gaat komen? Wil je dat patroon doorbreken? In deze workshop kun je ondervinden wat leven in het hier en nu, zonder oordeel je te bieden heeft.

De workshops worden gegeven bij Culture Club de Haere in Olst. De kosten bedragen 15 euro per persoon, per workshop. Mail voor meer informatie en aanmelden naar: info@cultureclubdehaere.nl. Kijk voor overige data en activiteiten op staging2.cultureclubdehaere.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.