drie jeugdteams sv raalte kampioen

Drie jeugdteams van SV Raalte zijn de afgelopen week kampioen geworden. D2, E2 en F2 van de blauw-witten werden ieder kampioen in hun eigen competitie.

Voor F2 was het geen verrassing dat ze kampioen werden: Het team onder leiding van Raymond van Overbeek, Bert klein Woolthuis en Gerria en Alexander Toeter won alle wedstrijden dik.

Bij D2 was het spannender: Vorige week zaterdag moest in een onderling duel met Glanerbrug D1 bepaald worden wie kampioen werd: De winnaar van het duel ging met de titel aan de haal.

Glanerbrug begon erg sterk en de spelers het wisten stonden ze achter. De ruststand was zelfs 3-0. De achterban van Glanerbrug was op dat moment al overtuigd dat zij kampioen zouden worden en begonnen de bloemen, slingers en bekers al uit te stallen op het biljart in de kantine.

Maar dit was te vroeg gejuicht, want de jongens van S.V. Raalte D2 kwamen na een flinke peptalk van de trainers in de kleedkamer weer helemaal terug. De pit zat er weer flink in en het ene doelpunt na het andere volgde voor Raalte. De eindstand: 4-7!

Het feestvieren begon voor Raalte al in de kleedkamer bij Glanerbrug, met kleding en al zingend onder de douche. Maar dat was nog niet alles, want bij terugkomst in Raalte werd er door het bestuur van S.V. Raalte nog even een schepje bovenop gedaan. Een feestelijk onthaal voor de spelers en de trotse trainers, compleet met spuitende champagneflessen, patat met frisdrank, bloemen, bekers en medailles.

Ook E2 werd kampioen. Het team stond het afgelopen seizoen onder leiding van Refik Köse, Ramon Akkerman en Toon van de Vegt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.