disselhorst helpt salland besparen

Nederland houdt de hand op de knip. Besparen op energie is aantrekkelijker dan ooit. Dat ziet Disselhorst Totaal Installateur in Heeten ook. Het bedrijf speelt er op in door met een ‘groen team’ in actie te komen. “Om klanten te helpen met besparingen hebben we Disselhorst Green Energy opgericht,” vertelt Martin Blokvoort, eigenaar van het Heetense installatiebedrijf. “Bijna elk bedrijf, maar ook elk huishouden kan besparen op energiekosten.”

“We bekijken het pand of de woning, de huidige energiekosten en we meten het verbruik. Vrijwel altijd kunnen we met een advies komen hoe mensen kunnen besparen. Het grote voordeel voor de klant is dat wij het meteen kunnen toepassen. Wat denkt u van led-verlichting? Energiezuinig verwarmen? Of juist koelen, met de zomer voor de deur. Ons groene team adviseert en installeert.”

De vraag naar duurzame, groene installaties groeit de laatste jaren enorm. Disselhorst speelt hier op in door naast de huidige activiteiten, die gewoon door blijven gaan, ook met Disselhorst Green Energy naar buiten te treden. “We bekijken dus per klant hoe iemand kan besparen. We leveren en installeren ook systemen die energiezuinig verwarmen zoals zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Installaties voor het opwekken van elektriciteit door middel van zonnepanelen en we adviseren u over energie zuinige verlichting en efficiënt waterverbruik. Het kan een fikse maandelijkse besparing opleveren. Het blijft dus niet bij een advies; we kunnen gemaakte keuzes ook meteen leveren en installeren.”

De ingreep hoeft niet altijd groot te zijn. Alle kleine dingen bij elkaar kunnen al wat opleveren. “Een kwestie van een slimme aanpak. Trouwens, tot 1 maart 2014 kunnen geïnteresseerden dubbelop profiteren. Tot die tijd geldt de 6% BTW-regeling op arbeidskosten nog. Daarna wordt het weer 21%.” Wilt u meer weten? Neem contact op met Disselhorst Green Energy in Heeten en laat uitrekenen waar u op kunt besparen. Kijk op http://staging2.dgreen.nl of bel voor een afspraak: 0572-381246.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.