derde open muziekestafette heino gaat door

De Open Muziekestafette Heino wordt op 5 oktober voor de derde keer worden gehouden. Financieel gezien was het lastig om de begroting rond te krijgen, maar in de vorm van financiële ondersteuning van de Stichting Dijkslag-Roelofs kwam het benodigde laatste zetje. De Hervormde Kerk in Heino zal als decor dienen voor het evenement.

De Stichting Open Muziekestafette Heino is blij met de steun van Stichting Dijkslag-Roelofs. Deze was volgens hen ook hard nodig, door het uitblijven van subsidie van de Gemeente Raalte. De muziekestafette zal bestaan uit 34 optredens tussen 9:30 uur en 22:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.