derde landstitel op rij voor sercodak

De triple is binnen. Na de supercup en de nationale beker eerder dit seizoen, hebben de handbalsters van Sercodak ook de landstitel binnengehaald. De Dalfsenaren zijn voor de derde keer op rij de beste van het land. In de tweede finalewedstrijd tegen VOC uit Amsterdam waren de dames opnieuw veel te sterk: 24-31.

Sercodak nam in Amsterdam al gauw de leiding. De marge liep gedurende de eerste helft uiteen van één tot vier punten, maar tijdens de pauze bedroeg de voorsprong slechts een punt: 13-14. Zoals gebruikelijk dit seizoen bleek Sercodak in de tweede helft de betere ploeg. De voorsprong werd voortdurend groter en de nieuwe landstitel voor de succesploeg uit Dalfsen kwam niet meer in gevaar.

Zondag worden de kampioen gehuldigd in hun thuisdorp. Om 13 uur worden de dames ontvangen in de tent op het evenemententerrein bij het gemeentehuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.