de rovers komen naar olst wijhe

Park De Olsterhof vormt op 14, 15 en 16 juni het decor voor een groots openluchtspel. Veel verenigingen uit de hele gemeente werken hiervoor samen:Toneelvereniging Herman Heijermans, de Wijhese Harmonie, toneelvereniging Tavenu, popkoor Interval, de Olster Harmonie, Koninklijke Muziekvereniging Apollo en zangkoor Nobiz. Het wordt een groot openluchtspel, met levensgrote decors met koetsen en paarden, veel acteurs, zangers en muzikanten.

De Rovers is een schelmenstuk over grote en kleine graaiers. Het past dus helemaal in deze tijd. Het stuk is uitermate geschikt is om in de open lucht gespeeld te worden. Koninklijke hoogheden uit Italië en Spanje zult u daarin tegenkomen. Evenals domme Carabinieri en uitgekookt herbergpersoneel. En natuurlijk rovers. Véél rovers. De voorstelling wordt muzikaal omlijst door een groot koor en orkest.

Op vrijdag, zaterdag en zondag begint de avondvoorstelling om 20.15 uur. Op de zondagmiddag is er een matineevoorstelling om 14.30 uur. Je kunt entreekaarten digitaal bestellen via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij de voorverkoopadressen in Wijhe en Olst. Dit zijn Bourguin DA Drogisteri, Primera Schippers, Boetiek de Santenkraam, Boekhandel Korten en Holstohus VVV & Brasserie. De kaartjes kosten 10 euro (volwassenen) en 6 euro (kinderen tot 13 jaar). Bij digitale reservering wordt een euro per entreekaart in rekening gebracht voor reserveringskosten.

Kijk voor actuele informatie op de website staging2.openluchtspelolstwijhe.nl Je kunt het openluchtspel ook ‘volgen’ op Twitter @openluchtspelolstwijhe en ‘liken’ op facebook.com/openluchtspelolstwijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.