de nieuwe stempel dauwpop en verder

Op Hemelvaartsdag mocht de Raalter hiphop/rock formatie De Nieuwe Stempel Dauwpop openen. De formatie veroverde een plekje op het festival in Hellendoorn omdat ze in april De Rabo Music Rally wonnen. “Het was echt super vet. Een geweldige ervaring”, aldus Bryan de Pina van de Nieuwe Stempel.

De Nieuwe Stempel mocht om half een het festival openen in de King King. Ondanks dat het de eerste act van de dag was, liep de King King aardig vol. “Het was niet topdruk, maar uiteindelijk stond het toch half vol”, aldus Bryan. De band koos voor het optreden op Dauwpop voor een iets andere indeling van de set dan normaal: “We hebben iets rustiger gespeeld dan normaal, en zijn ook met de rustigere nummers geëindigd.”

Na Dauwpop staat er nog het een en ander op het programma van de heren. Zo staat de band op 1 juni in het voorprogramma van Razzmatazz in de Metropool en komt er een nieuwe videoclip aan. “We weten nog niet precies bij welk nummer we een videoclip gaan maken, maar er komt in ieder geval een nieuwe videoclip aan”, aldus Bryan.

Daarnaast komt er ook een mini-documentaire over De Nieuwe Stempel genaamd ‘op weg naar Dauwpop’. “De optredens tijdens De Rabo Music Rally en Dauwpop zijn gefilmd. Daar gaan we een mini-documentaire van maken.” Verder hoopt de Raalter hiphop/rock formatie dat het optreden nieuwe deuren opent. “We wachten nog op nieuwe boekingen. We hopen dat het optreden op Dauwpop daar een positief effect op heeft”, aldus Bryan de Pina.

Waar hoopt de band nog op? “We willen zeer graag een keer op Lowlands staan. We hebben wel eens tegen elkaar gezegd dat we niet stoppen voordat we daar gespeeld hebben”, aldus Bryan. “We zijn er zelf een keer met de band geweest. Er is daar gewoon een zeer goede sfeer.”

De band wil daarnaast in de toekomst graag een keer optreden met een big band. In de toekomst kan men van De Nieuwe Stempel vooral nieuwe nummers en veel optredens verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.