crt raalte organiseert de sallandse aspergetocht

Op zondag 5 mei organiseert de Toerafdeling van CRT Raalte ‘de Sallandse Aspergetocht’. De tocht loopt door het mooie Sallandse landschap en er zijn onderweg veel bezienswaardigheden te zien. Daarnaast zal er ook ‘een heerlijk aspergehapje worden aangeboden bij aspergekweker H. de Weerd.

Er zijn voor de aspergetocht drie routes uitgezet. De echte pedaalridders kunnen tussen 08.00 uur en 10.00 uur hun stalen ros bestijgen voor een route van 100 km. Voor de 60 km route, die een attractie voor de recreatieve fietser is, kunnen deelnemers zich tussen 09.00 en 12.00 uur melden bij de inschrijftafel. Tot slot is er een route van 30 km die geschikt is voor jong en oud, en vooral voor gezinnen met kinderen.

De toertocht is volgens het NTFU reglement gekeurd met één ster. Dit betekent dat de routes goed bepijld zijn, er een duidelijke routebeschrijving is en er onderweg extra frisdrank aanwezig zal zijn.

Wie zich wil inschrijven voor de Sallandse Aspergetocht kan dat doen op zondag 5 mei bij Restaurant Laurel’s aan de Varkensmarkt 7 in Raalte. Elke tiende deelnemer die zich inschrijft wint een gratis pannenkoek, die door Laurel’s ter beschikking wordt gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.