contributie rohda met 10 procent omhoog

Rohda (en andere sportverenigingen in de gemeente Raalte) worden geconfronteerd met bezuinigingen en lastenverzwaringen. Het voornemen van de gemeente is om de subsidies aan sportverenigingen weg te bezuinigen. Ook de KNVB heeft een lastenverzwaring doorgevoerd naar de voetbalverenigingen. De nieuwe kleedkamers van Rohda, die afgelopen zomer zijn opgeleverd, zorgen daarnaast ook voor extra kosten.

Om de contributieverhoging op te vangen, biedt de vereniging leden de mogelijkheid om niet eens per half jaar te betalen, maar eens in de drie maanden. Voor leden die op het veld en in de zaal spelen, past de vereniging een korting toe om een dubbele verhoging te

voorkomen.

Een senioren-lid betaalt volgend seizoen 218,50 euro voor een jaar lidmaatschap. Voor de junioren wordt de bijdrage 155 euro. Bij de contributieverhoging is ook 2,5 procent inflatiecorrectie berekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.