clubkampioenschappen judovereniging jv salland

Donna Rensen, Tygo Meems, Julian Beumer, Bas Weelink, Caspar Spijker, Nina Timmer, Collin Lambeek, Ming v Eunen, Jelle Pronk, Jurgen Reimink, Wouter Landman, Jesse Flik, Marijn Siebert, Brain Dennebos, Gijs Hannink, Jaap Meerhof, Bryan Lepa en Romke vd Veen. Dat zijn de winnaars van de clubkampioenschappen van judovereniging JV Salland.

Het clubkampioenschap werd op 26 april in de sportzaal de Olykampen gehouden. Naast de JV Salland groepen uit Raalte, waren ook de groepen uit Lemelerveld aanwezig. Het kampioenschap van JV Salland werd georganiseerd door Amanda Wijnbergen-Schol, Jeffery Wijnbergen en Renate van der Steege, met hulp van een aantal vrijwilligers en sponsoren.

Alle jonge judoka’s waren ingedeeld in hun eigen leeftijds- en gewichtsklasse. Hierdoor ontstonden er volgens de organisatie mooie poules die het tegen elkaar op gingen nemen. Dit leverde mooie wedstrijden op, waar vooral plezier belangrijk was. Elke deelnemer kreeg een herinneringsmedaille en een huldiging. Daarnaast was er nog een gouden, zilveren en bronzen prijs voor de nummers 1 tot en met 3. Een overzicht van de nummers 1 en 2 staat hieronder. Alle andere deelnemers aan het clubkampioenschap zijn derde geworden.

Eerste uur

1e plaats:

Donna Rensen

Tygo Meems

Julian Beumer

Bas Weelink

Caspar Spijker

Nina Timmer

Collin Lambeek

2e plaats:

Lars vd Sligte

Sherilyn Wijnbergen

Rowen Hilgenkamp

Dex Temmink

Ashley Chen

Jorn Hogeslag

Hessel Huysmans

Tweede uur

1e plaats:

Ming v Eunen

Jelle Pronk

Jurgen Reimink

Wouter Landman

Jesse Flik

Marijn Siebert

Brain Dennebos

Gijs Hannink

2e plaats:

Jesse Kamper

Stein te Wierik

Jesse vd Laak

Ruben te Wierik

Kelvin Seemann

Yuri Koopman

Djim Dennebosch

Melvin Vlaskamp

Derde uur

1e plaats:

Jaap Meerhof

Bryan Lepa

Romke vd Veen

2e plaats

Floris Roelfema

Wilton vd Berg

Sil Klaasboer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.