brede school springplank wordt opgeleverd

Brede School De Springplank wordt op 21 mei om 09.30 uur overgedragen aan de gebruikers. Dat na een bouwperiode van krap een jaar. Het nieuwe gebouw kent meerdere gebruikers en is niet zomaar een schoolgebouw.

Door aan meerdere disciplines in een gebouw onderdak te bieden wordt obs De Springplank een volwaardige Brede School. Een gebouw waar kinderen onderwijs krijgen, maar ook voor en vooral na schooltijd opgevangen kunnen worden. Voor de 0 – 4 jarigen is er een peuterspeelzaal en kinderdagverblijf. Daarnaast wordt in het multifunctioneel centrum ook een team van thuiszorg Carinova en een inlooppunt van Algemeen Maatschappelijk Werk van Stichting de Kern gehuisvest. Brede School De Springplank is daarmee eigenlijk het eerste integrale openbare kindcentrum in Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.