ben nijboer weer lijsttrekker vvd raalte

Ben Nijboer is donderdagavond verkozen tot lijsttrekker van VVD Raalte voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Nijboer is sinds 2006 lid van de liberale fractie in de Raalter raad en is sinds 2008 tevens fractievoorzitter. De verkiezingen voor de gemeenteraad worden op 19 maart 2014 gehouden.

Tijdens de ALV werd ook de groslijst voor de andere plaatsen op de kieslijst vastgesteld. De VVD kan daarvoor beschikken over ruim twintig kandidaten. “Zo her en der hoor je in den lande dat partijen moeite hebben goede kandidaten te vinden, maar gelukkig hebben we daar geen last van. De cursussen gemeentepolitiek die we hebben georganiseerd hebben zeker hun vruchten afgeworpen, maar daarnaast meldden zich de afgelopen jaren ook spontaan nieuwe leden”, zo constateerde voorzitter Bartus Jonkman tevreden.

Alleen al in 2013 steeg het ledenaantal met ruim 20%. Met de keuze voor de lijsttrekker en het vaststellen van de groslijst is VVD-Raalte klaar voor de naderende verkiezingsperiode. De komende maanden buigt een speciale commissie onder leiding van lijsttrekker Nijboer zich over het verkiezingsprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.