Home / archiefcentraal / beachvolletbaltoernooi in luttenberg

beachvolletbaltoernooi in luttenberg

Jeugdgroep Aksie en Café Spoolder organiseren dit jaar weer een beachvolleybaltoernooi in Luttenberg. . Op zaterdag 15 en zaterdag 16 juni is de parkeerplaats van café-zaal Spoolder omgebouwd tot een echt strand. Ook is er volop muziek, eten en drinken aanwezig.De winst ging vorig jaar naar jonge Lemelerveldse volleybalsters

Iedereen kan een team vormen. Buurten, sportteams, vriendengroepen en families kunnen zich opgeven voor dit weekend. Een team moet bestaan uit minstens vier personen. Je moet vijftien jaar of ouder zijn en de teams mogen gemengd zijn. De kosten bedragen 15 euro per team. Zaterdag om 14.30 uur beginnen de voorrondes. De halve finales beginnen zondag om 14.00 uur en aansluitend de finale.

Voor meer informatie of om je op te geven ga je naar www.jeugdgroepaksie.nl

Voor meer informatie kun je ook bellen met Cindy Alferink 0657760107, of Gerben Oosterlaar 0615959583. Opgeven kan tot 10 juni.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.