barbecue tijdens feestweekend middel

Er wordt een barbecue georganiseerd tijdens het feestweekend van Middel. De barbecue zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei van 16.30 tot ongeveer 20.00 uur. De barbecue volgt de kinderspelen op zodat ouders en opa’s en oma’s kunnen blijven hangen en buren kunnen aanhaken.

De kosten zijn 7,50 per persoon (exclusief drankjes) en kinderen die naar de kinderspelen gaan, kunnen gratis deelnemen.

Tijdens de barbecue zal dj d’n Dolle Olifant zijn kunsten vertonen. Daarnaast loopt er voor de kinderen een clown rond. Voor de allerkleinsten is er ook een draaimolen. De draaimolen wordt mogelijk gemaakt door de ondernemersvereniging van Middel.

De entree kan ter plekke worden voldaan. Kijk voor meer informatie op staging2.kermismiddel.nl . De barbeque wordt mogelijk gemaakt door PLUS Vermaning uit Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.