Home / archiefcentraal / azerty computerwebwinkel van het jaar

azerty computerwebwinkel van het jaar

De afgelopen maanden kon het publiek via internet zijn favoriete computerwebwinkel kiezen. Daarbij ging het niet alleen om het hoogste aantal stemmen dat een webwinkel kreeg, maar ook de beoordelingen die het publiek op de website Computerwinkels.nl had toegekend waren van invloed op het uiteindelijke resultaat. Hiermee wil ICTWaarborg benadrukken dat het bij de verkiezing vooral om de kwaliteit ging.

Jeroen te Wierik en Richard Klink, directeuren van Azerty, zijn vereerd met de prijs. “Op deze award zijn wij erg trots. Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat, spreekt ons erg aan, want het zijn uiteindelijke je klanten die bepalen of je het echt goed doet. Deze award is een kroon op het harde werk van het hele Azerty team. Samen zorgen wij ervoor dat Azerty loopt als een geöliede machine en dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze service.”

Lees ook

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.