avond in dz over hevig bloedverlies

Het Deventer Ziekenhuis houdt op 3 juni een voorlichtingsbijeenkomst over hevig bloedverlies. Vrouwen zijn van 19.30 tot 21.00 uur, samen met hun partner of vriend(in), van harte welkom op de voorlichtingsbijeenkomst over hevig menstrueel bloedverlies.

In het Deventer Ziekenhuis zullen gynaecologen uitgebreid vertellen over de mogelijke oorzaken en medische oplossingen voor hevige menstruaties. Eveneens bestaat er volop de gelegenheid om vragen te stellen. Bovendien zijn er brochures die mee naar huis genomen kunnen worden.

In de aanloop naar de zomermaanden gaan vrouwen, die last hebben van hevig menstrueel bloedverlies, zich weer meer zorgen maken over het dragen van licht gekleurde en dunnere kleding. Dit is een goed moment om aandacht te besteden aan de oorzaken en gevolgen van hevige menstruatie en de medische oplossingen hiervoor.

Ziekenhuizen door heel Nederland organiseren tijdens de Draag-Weer-Wit-Week bijeenkomsten waar vrouwen voorlichting krijgen over hevig menstrueel bloedverlies. Meer informatie over de landelijke Draag-Weer-Wit-Week is te vinden op staging2.hevigbloedverlies.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.