Home / archiefcentraal / alferink luttenbergs kampioen biljart 2013

alferink luttenbergs kampioen biljart 2013

Alfons Alferink won zondag 25 mei het Luttenbergs Kampioenschap Biljarten 2013. Na een zinderende finale in Café Spoolder werd Alfons gehuldigd als kampioen. Na het overleven van alle voorrondes heeft hij samen met Robert Scholten, Jos Dijkman en André Spoolder gestreden om de titel.

Alle spelers moesten in de finale tegen elkaar spelen. Na vier ronden had elke biljarter één wedstrijd gewonnen. De laatste twee wedstrijden zouden bepalen wie de winnaar zou worden.

De wedstrijd tussen Jos en Robert kwam uit op een gelijkspel. Doordat Robert in de andere wedstrijden minder caramboles had laten liggen, behaalde hij een tweede plaats. Jos moest genoegen nemen met een derde plaats.

De wedstrijd tussen Alfons en André werd een wedstrijd voor de eerste of de vierde plek. Dankzij het spel van Alfons kon hij de wedstrijd naar zich toe trekken en werd gehuldigd als Luttenbergs Kampioen Biljart 2013. André werd vierde.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.