alferink luttenbergs kampioen biljart 2013

Alfons Alferink won zondag 25 mei het Luttenbergs Kampioenschap Biljarten 2013. Na een zinderende finale in Café Spoolder werd Alfons gehuldigd als kampioen. Na het overleven van alle voorrondes heeft hij samen met Robert Scholten, Jos Dijkman en André Spoolder gestreden om de titel.

Alle spelers moesten in de finale tegen elkaar spelen. Na vier ronden had elke biljarter één wedstrijd gewonnen. De laatste twee wedstrijden zouden bepalen wie de winnaar zou worden.

De wedstrijd tussen Jos en Robert kwam uit op een gelijkspel. Doordat Robert in de andere wedstrijden minder caramboles had laten liggen, behaalde hij een tweede plaats. Jos moest genoegen nemen met een derde plaats.

De wedstrijd tussen Alfons en André werd een wedstrijd voor de eerste of de vierde plek. Dankzij het spel van Alfons kon hij de wedstrijd naar zich toe trekken en werd gehuldigd als Luttenbergs Kampioen Biljart 2013. André werd vierde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.