Home / archiefcentraal / aanvoerster smhc neemt afscheid na zege

aanvoerster smhc neemt afscheid na zege

Zeven nul werd er gewonnen van Twello. Zo kreeg Haarman in elk geval een wat mooier afscheid dan Mark van Bommel dit weekend. Al binnen een paar minuten kwamen de dames van SMHC op voorsprong. Toen iets later ook de tweede goal viel, was het duidelijk dat het team uit Raalte niet in de problemen zou komen die middag.

De hockeysters gingen de rust in met 3-0. De tweede helft zit SMHC er bovenop en komen er tevens meer doelpunten. Twello heeft het dan wel gezien, zo merkt de formatie van SMHC. Nicolien krijgt vijf minuten voor tijd een publiekswissel en ziet haar team met een 7-0 overwinning eindigen.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.