aanvoerster smhc neemt afscheid na zege

Zeven nul werd er gewonnen van Twello. Zo kreeg Haarman in elk geval een wat mooier afscheid dan Mark van Bommel dit weekend. Al binnen een paar minuten kwamen de dames van SMHC op voorsprong. Toen iets later ook de tweede goal viel, was het duidelijk dat het team uit Raalte niet in de problemen zou komen die middag.

De hockeysters gingen de rust in met 3-0. De tweede helft zit SMHC er bovenop en komen er tevens meer doelpunten. Twello heeft het dan wel gezien, zo merkt de formatie van SMHC. Nicolien krijgt vijf minuten voor tijd een publiekswissel en ziet haar team met een 7-0 overwinning eindigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.