641 deelnemers aan aspergetocht

Aan de Aspergetocht van CRT Raalte hebben in totaal 641 mensen deelgenomen. De tocht werd gehouden op zondag 5 mei. 238 wielrenners namen deel aan de afstand van 100 kilometer. Deze ging via Markelo en Diepenheim richting Gelselaar.

De afstand van 60 kilometer werd gefietst door 224 personen. Deze tocht liep via Holten en Dijkerhoek. De route rond Heeten van 30 kilometer werd gefietst door 179 deelnemers. Het weer was zonnig en de temperatuur was aangenaam. De routes werden als zeer mooi ervaren.

Alle deelnemers konden bijna aan het eind van de route bij Aspergebedrijf De Weerd genieten van een roergebakken aspergehapje of helder aspergesoep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.