zondagmiddagcafe swaenewoerd succes

Het eerste zondagmiddagcafé voor senioren in Raalte was zondagmiddag een succes. Liefst 22 ouderen waren naar het dienstencentrum bij Swaenewoerd gekomen voor een gezellige middag.

En gezellig werd het. De bezoekers raakten met elkaar aan de praat, er werd een kaartje gelegd en de sjoelbak kwam op tafel. Sommige ouderen kwamen samen, anderen kwamen in hun eentje. Net in het echte café. Andere overeenkomst was de borrel die op tafel kwam. Je kon er lekker een drankje kopen. En een volgende misschien ook wel een warm hapje. Als er belangstelling voor is, kan dat uitgebreid worden met een gezamenlijke maaltijd.

Het zondagmiddagcafé is opgezet door Zorggroep Raalte, in samenwerking met de ouderenbonden KBO, PCOB, NBvON. Het café is open van 14.30 tot 16.30 uur. De volgende keer is het café open op 26 mei , dat is namelijk de laatste zondag van de maand en dat is de vaste dag.

Als je niet over vervoer beschikt kun je de regiotaxi (0900-8884) of de algemene hulpdienst 0572- 355000, ahdraalte@alghd.nl) inschakelen.

Als je hier klikt lees je meer over het café.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.