wijkplezier bij landstede welzijn olst wijhe

De activiteiten in Wijhe worden georganiseerd op het speelveld bij de Geere. Woensdag 15 mei kan er tussen 16:30 uur en 17:30 uur worden gevoetbald voor alle leeftijden. Die week daarop zijn er van 15:00 uur tot 16:30 uur verschillende kinderspellen. Een estafette, stand in de mand en vieze voeten halen voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

De activiteiten in Olst worden georganiseerd op het speelveld tussen de Kortricklaan en de J.W. Dumonstraat. Vrijdag 17 mei kan er in Olst tussen 16:30 uur en 17:30 uur worden gevoetbald. Een week later kunnen de kinderen van 4 t/m 10 jaar verschillende kinderspellen doen.

Wil je meer informatie vinden, dan kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Olst-Wijhe via het telefoonnummer 0570-562529 of het mailadres welzijnolstwijhe@landstede.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.