wijhese zwemclub huldigt leden

Tijdens de jaarlijkse WZC Feestavond op vrijdag 19 april zijn diverse leden in het zonnetje gezet. Roef Hillebrand en Henk van Lohuizen werden gehuldigd voor hun 50-jarig WZC-lidmaatschap. Harry Krijgsman, Wilma van Vilsteren en Rina van Vilsteren werden uitgeroepen tot Leden van Verdienste vanwege hun 40-jarig lidmaatschap. Ilona van Lohuizen werd eveneens in het zonnetje gezet in verband met haar 25-jarig lidmaatschap. Inge Westenbrink werd uitgeroepen tot Lid van het Jaar. Het bestuur van WZC feliciteert alle genoemde personen nogmaals heel hartelijk.

De Wijhese Zwemclub organiseert ook dit jaar weer een grootschalige ledenwerfcampagne. Voor alle basisschoolkinderen uit de groepen drie en vier in Wijhe, Boerhaar, Elshof en Den Nul is er in de week van 24 en 25 april een speciale kleurplaten- en flyeractie met een leuke attentie. De ledenwerfactie is de aftrap voor het grote WZC Water Fun Parcours dat op 11 mei aanstaande wordt georganiseerd en het zomer-zwemseizoen met zwemactiviteiten vanaf 14 mei.

Het WZC Water Fun Parcours wordt georganiseerd op zaterdag 11 mei. Tussen 9.30 uur en 12.30 uur is openluchtzwembad “De Welters” het decor voor een waterspektakel waarbij alle onderdelen binnen de zwemsport in een parcoursvorm worden gepromoot. De speciale zweminstuif is gratis toegankelijk voor basisschoolkinderen uit Wijhe en omliggende dorpen. Als afsluiting vindt er een gezamenlijke lunch plaats rondom het clubgebouw van WZC. Ook is die ochtend de prijsuitreiking van de WZC kleurplatenactie. Ouders, opa’s en oma’s van de kinderen zijn deze ochtend van harte welkom.

Meer informatie over WZC is te vinden op staging2.wzcwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.