Home / archiefcentraal / wijhenaar overleden bij ongeval op a28

wijhenaar overleden bij ongeval op a28

Zowel een ambulance als een traumahelicopter werden naar de plaats van het ongeval gestuurd. Het slachtoffer werd door de hulpverleners behandeld, maar kwam ondanks dat te overlijden. De rijbaan werd afgesloten en het verkeer kon over de nabijgelegen parkeerplaats worden geleid.

De precieze toedracht moet nog worden uitgezocht, maar getuigen zeggen dat de man uitweek voor een auto die voor hem reed. Door deze manoeuvre verloor het slachtoffer kennelijk de controle over het stuur en raakte hij van de weg af.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.