Home / archiefcentraal / wiejes kabaret in holstohus theater

wiejes kabaret in holstohus theater

Het Wiejes Kabaret staat met “Wie zinkt” in het Holstohus Theater in Olst. Een programma met liedjes van de laatste vijf theatershows, waarin vreugde, verdriet en humor elkaar afwisselen. Vooral humor, want de lach moet natuurlijk overheersen.

Na het HOFtheater in Raalte is nu Olst aan de beurt. Een standaardprogramma dus, zou je denken. Beslist niet, zeggen de heren van het Kabaret. Speciaal voor Olst zijn andere liedjes ingevoegd en zelfs omschreven naar Olster situaties. Ook de actualiteit komt aan bod. Wat te denken van de overlast van hondenpoep, de ambitie van een kabelbaan over de IJssel en niet te vergeten; de verdwijning van de Alpaca’s uit de dierenweide in Olst. Of zou dat misschien een publiciteitsstunt van het Kabaret zijn geweest? Op 13 april wordt duidelijk wat er werkelijk met de Alpaca’s is gebeurd. De liedjes worden ondersteund met beelden, samengesteld door Gerrit Oosterbroek.

Het Wiejes Kabaret bestaat naast Anton Kleine Schaars en Gerrit Hulleman uit Marieke van Ravenhorst, Jan Muizelaar, Frank Korsmit en Wouter Muizelaar. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten kosten 10 euro.

Kaarten voor de voorstelling van Wiejes Kabaret kunnen worden besteld via www.theatersolstwijhe.nl Daarnaast kunnen er tickets worden gekocht bij Postagentschap Bourquin (Langstraat 66, Wijhe), Boek- en kantoorvakhandel Korten (Geertsstraat 19-21, Olst) en Holstohus (VVV-balie) (Jan Schamhartstraat 5, Olst).

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op www.theatersolstwijhe.nl.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.