Home / archiefcentraal / wens in vervulling bij stuntcamp raalte

wens in vervulling bij stuntcamp raalte

Televisiezender Nickelodeon liet vrijdagmiddag de wens van een meisje in vervulling gaan bij Stuntcamp Raalte. Het meisje wilde graag door de politie achtervolgd worden, waarbij de auto in de slip kwam.

De opnames zijn voor het programma Nick Battle, een programma dat wekelijks wordt uitgezonden op zondag om 9.00 en wordt herhaald om 16.30 uur. De presentatie ligt in handen van Patrick Martens, Iris Hesseling en Loek Beernink. In het programma nemen vijf kinderen het op tegen één bekende Nederlander en strijden voor een goed doel en leuke prijzen. Wanneer deze aflevering wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.