welsums dijkfeest wederom succesvol

Afgelopen zaterdag werd voor de vierde keer het Welsums Dijkfeest. Tijdens dit evenement waren er optredens van onder andere Milder & Mulder, Dennis Wiltink, Frank Verkooyen en Danny Heden. De organisatie spreekt van een ‘succesvolle’ en ‘sfeervolle’ editie van het evenement.

Volgens de organisatie weet het Welsums Dijkfeest ieder jaar weer een unieke sfeer te creëren, waardoor mensen uit de wijde omgeving naar Welsum komen. Dit zou komen door de combinatie van entertainment, regionaal talent en landelijk bekende artiesten.

Het Welsums Dijkfeest ligt nog maar een paar dagen achter ons, maar de organisatie kijkt al weer uit naar de volgende editie, dat het vijfjarig jubileum voor het evenement is. De organisatie wil met het Welsums Dijkfeest 2014 net wat groter uitpakken dan bij voorgaande edities. De inbreng van de trouwe bezoeker wordt hierin meegewogen.

De organisatie wil al haar bezoekers, sponsoren en artiesten bedanken voor een perfect verlopen Welsums Dijkfeest 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.