wedstrijden rgv kwiek in tijenraan

Raalter gymnastiekvereniging RGV Kwiek hield zondag 14 april haar onderlinge wedstrijden in Tijenraan te Raalte. Iedere discipline van de vereniging was vertegenwoordigd. Er werd gestreden om een felbegeerde medaille of beker. Tegelijkertijd werden er ook demonstraties en uitvoeringen gegeven.

Er werd afgelopen zondag flink geturnd en gedanst. Ook kwamen de acrogym en het rhonradrturnen aan bod. Iedereen zette zijn beste beentje voor. Per discipline was er een jury. De meeste juryleden hebben de betreffende discipline zelf ook beoefend. Na ruim acht uur turnen waren de prijswinnaars bekend. Al met al kan de RGV Kwiek terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.